Perttelin Peikot

SITE SLOGAN

PePe järjestää nappulafutsalturnauksen Salon lukiolla 17.-18.1.2015.

Nappulafutsal on Salon talousalueella järjestettävää futsal-toimintaa alle 11 vuotiaille. Toiminnan tarkoituksena on luoda pelitapahtumia talveen. Turnauksia pelataan viisi  siten että turnaus kuukaudessa alkaen loka-marraskuusta. Jokainen osaturnaus on erillinen turnaus ja sarjataulukoita ei pidetä. Turnausmaksu 20 eur joukkue maksetaan järjestävälle seuralle kattamaan pelinohjaajakuluja. Järjestävä seura pitää kioskia turnauksessa. Pelejä tulee joukkueelle kolme turnausta kohti ja peliaika on 1x20 min. Pelit pelataan 5v5 peleinä.

Kauden 2014-2015 sarjat ovat T/P 04-05 , T/P 06-07. Lisäksi mikäli tilaa on järjestetään myös 08-syntyneitten joukkueille oma sarja.Viikonlopun pelipäivistä pelit aina vain ikäryhmällä yhtenä päivänä. Joukkueet ilmoittautuvat itse aina turnaukseen ja kysyvät samalla ilmoittautuessaan järjestävän seuran tilinumeron, jonne maksaa osallistumismaksun. Pyritään järjestämään pelit oman ikäluokan joukkueita vastaan.Ilmoittautumisen yhteyessä voi toivoa esim 07 -syntyneet pelaavat 06 ikäsiä vastaan jne.

Ilmoittautumiset turnaukseen 31.12.2014 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

_________________________

image019.jpg
Scroll to top