Perttelin Peikot

SITE SLOGAN

Hyvät jalkapallovanhemmat,

Salpan järjestämää ja paikallisesti varsin suosittua Prismaliigaa pelataan jälleen kesäkaudella 2019. Pepen osalta tullaan osallistumaan mahdollisuuksien mukaan ikäluokkiin (2006-2015), jos vain saamme riittävästi osallistujia ja valmentajia. Viime kaudesta tuttu Supermikrot 2014-2015 on jälleen mukana tarjonnassa. Lisäksi Pepe osallistuu paikallisella yhdistelmäjoukkueella poikien P06 piirisarjaan.

Tuleva kausi starttaa siten, että ilmoittautuminen alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 14.4. Ilmoittautumalla mahdollisimman pian varmistat paikan, sillä joukkueiden muodostaminen alkaa heti kun on saatu riittävästi pelaajia mukana.

Keskiviikkona 3.4. järjestetään tarkempi infotilaisuus Prismaliigasta Perttelin Peikkojen Urheilutalolla klo 17.30. Lisäksi tarjotaan mahdollisuus sovittaa peliasuja.

Kausimaksu (1.4.2019-31.3.2020 kattaa myös ns. talvikauden) on 140 euroa ja sisältää palloliiton vakuutuksen. Vanhasta asusta saa 20 euron hyvityksen. Poikkeuksena ovat vuonna 2007 syntyneet ja vanhemmat piirisarjalaiset, jotka hoitavat vakuutuksen itse (tarvittaessa Pepe hoitaa). Lisätietoja ilmoittautumislomakkeella. Lisäksi kaikkien pelaajien tulee suorittaa Pepen jäsenmaksu kauden aikana.

Joukkuetarjonta tämän kauden Prismaliigaan (vahvistuu ilmoittautumisen jälkeen): Nappulat+ (06-07), Nappulat (08-09), Minit (10-11), Mikrot (12-13) ja Supermikrot (14-15). Pelitapana Supermikroille 3v3 ja muille 5v5. Vahvasta ja innostuneesta valmennustiimistä huolimatta on havaittavissa haasteita saada riittävästi valmentajia. Esim. pienemmille eli Supermikroille ja osalle vanhemmista joukkueista apukädet ovat enemmän kuin tervetulleita. Halukkaat reippaasti mukaan – samalla vaivalla, kun tuo lapsen kentälle voi laittaa itsensä likoon!

Prismaliigan ensimmäinen pelikierros on la 11.5 ja tästä pelit jatkuvat keskiviikkoisin. Kevätkierroksen viimeinen pelikierros 27.6 ja syyskauden ensimmäinen pelikierros 24.7. Päättäjäiset ja viimeiset pelit su 8.9. Vieraspelikierrokset pelataan 5.6 ja 14.8.

Uutuutena on tarkoitus järjestää Pepen tasolla tekniikkakilpailut. Tavoite on motivoida pelaajia kehittämään omaa taitotasoa vapaa-ajalla/koulun välitunneilla/yms. Lisäksi on mahdollisuus osallistua Inter-peliin. Tapahtumista lisätietoa kesän aikana.

Naisten joukkueen toiminta jatkuu tulevallakin kaudella. Joukkue kaipaa kuitenkin valmentajaa, kiinnostuneet ottakaa yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Tervetuloa mukaan toimintaan! Viestin saa välittää eteenpäin!

Ohessa linkki ilmoittautumislomakkeeseen.

xxx

Huom: lupa henkilötietojen käsittelyyn. Pelaajien henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti Pepe jalkapallojaoston pelaajatiedostoissa, Palloliiton ohjelmistoissa (Pelipaikka/Taso) sekä kaupungille toimitettavissa harjoituspäiväkirjoissa. Pelaajatiedostoihin on pääsy vain jalkapallojaoston toimihenkilöillä – valmentajat, pj, sihteeri ja rahastonhoitaja. Lisätietoja tarvittaessa allekirjoittaneelta.

Kevätterveisin Pepe jalkapallojaoston puolesta,
Samuli Talvia
0408238693/Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

_________________________

Kuva2.jpg
Scroll to top