Perttelin Peikot

SITE SLOGAN

Hyvät jalkapallovanhemmat,

poikkeuksellinen kevät on varmasti vaikuttanut kaikkien perheiden elämään! Kaikesta huolimatta rajoitusten edelleen avautuessa 1.6. alkaen Salpa on järjestämässä Prismaliigapelejä kesällä 2020 aikaisempien vuosien tapaan muutamilla poikkeusjärjestelyillä. Pelit alkavat 24.6 Salon urheilupuistossa ja jatkuvat ilman kesätaukoa 1.7, 8.7, 15.7, 22.7, 29.7, 5.8, 12.8, 19.8, 26.8, 2.9, 5.9. Avajaisia ei pidetä, mutta päättäjäiset on tarkoitus järjestää 5.9 Ylänurmella.

Pepen osalta tullaan osallistumaan mahdollisuuksien mukaan ikäluokkiin (2011-2016), jos vain saamme riittävästi osallistujia ja VALMENTAJIA. Erityisesti nuoremmat ikäluokat 2015-2016 ja 2013-2014 tarvitsevat vetäjiä, jotta joukkueet voidaan muodostaa.

Tuleva kausi starttaa siten, että ilmoittautuminen alkaa nyt ja päättyy tiistaina 2.6. Ilmoittautumalla mahdollisimman pian varmistat paikan, sillä joukkueiden muodostaminen alkaa heti kun on saatu riittävästi pelaajia mukana. Lyhyt aikaikkuna ilmoittautumiselle johtuu siitä, että Prismaliigaan joukkueet ilmoitetaan 7.6 mennessä.

Kausimaksu (1.6.2020-31.12.2020 kattaa myös osan talvikaudesta) on 120 euroa ja sisältää palloliiton vakuutuksen. Vanhasta asusta saa 20 euron hyvityksen. Lisäksi kaikkien pelaajien tulee suorittaa Pepen jäsenmaksu kauden aikana.

Pepen joukkuetarjonta tämän kauden Prismaliigaan (vahvistuu ilmoittautumisen jälkeen): Minit (11-12), Mikrot (13-14) ja Supermikrot (15-16). Pelitapana Supermikroille 3v3 ja muille 5v5. Vahvasta ja innostuneesta valmennustiimistä huolimatta on havaittavissa haasteita saada riittävästi valmentajia. Mikrot ja Supermikrot tarvitsevat vastuuvalmentajia, että toiminta on mahdollista. Ilmoittautumiset allekirjoittaneelle. Halukkaat reippaasti mukaan – samalla vaivalla, kun tuo lapsen kentälle voi laittaa itsensä likoon hyvän asian puolesta!

Viime vuoden tapaan on tarkoitus järjestää Pepen tasolla tekniikkakilpailut. Tavoite on motivoida pelaajia kehittämään omaa taitotasoa vapaa-ajalla/koulun välitunneilla/yms. Tästä ja mahdollisista muista tapahtumista lisätietoa kesän aikana.

 

Naisten joukkueen toiminta jatkuu tulevallakin kaudella. Joukkue kaipaa kuitenkin valmentajaa, kiinnostuneet ottakaa yhteyttä allekirjoittaneeseen.

 

Harjoituksissa toimitaan Palloliiton ohjeistuksen pohjalta, tutustukaa oheiseen materiaaliin:

https://www.palloliitto.fi/sites/default/files/Palloliitto/ohjeistus_jalkapalloharjoittelun_toteuttamiseen_1.6.2020_alkaen.pdf

 

Tervetuloa mukaan toimintaan! Viestin saa välittää eteenpäin!

 

Ohessa linkki ilmoittautumislomakkeeseen.

Huom: lupa henkilötietojen käsittelyyn. Pelaajien henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti Pepe jalkapallojaoston pelaajatiedostoissa, Palloliiton ohjelmistoissa (Pelipaikka/Taso) sekä kaupungille toimitettavissa harjoituspäiväkirjoissa. Pelaajatiedostoihin on pääsy vain jalkapallojaoston toimihenkilöillä – valmentajat, pj, sihteeri ja rahastonhoitaja. Lisätietoja tarvittaessa allekirjoittaneelta.

 

Kesäisin terveisin Pepen jalkapallojaoston puolesta,
Samuli Talvia
0408238693/Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

_________________________

image013.jpg
Scroll to top