Perttelin Peikot

SITE SLOGAN

Ensimäiset perjantairastit alkavat 27.4 Inkereellä kajalan kentällä. Radat ja matkat samoja kuin viimevuonna. Tulospalvelu on-line palvelu jatkuu jj kehityy edelleen. Mukan nyt myös kalenteri ja härveli. Tulospalvelu löytyy osoiteesta http://kunto.olfresults.net/perjantairastit

Tervetuloa!

Visa

Suunnistuskauden alkuun enään muutama viikko

Lähellä kisoja esim Hagon suunalla ja Turussa heti Kuun vaihteen molemmin puolin.

Suosittelen kauden avaukseksi: Kevätyö ja kevätkeskari 6. ja 7.4 Raisiossa, hyvä maasto ja hyvä yö-harjoitus nuorille miehille. Tervetuloa kisan valvoja, Visa Koponne.

Lisää infoa kisoista löytyy IRMAsta

Perjantairastien järjestäjille ja ratamestareille koulutusta 24.4. Tarkempi paikka ja aika selviää myöhemmin. 

Peikkojen suunnistuskauden päätös ja talkoolaisten muistaminen on Lauantaina 23.9 Varvojärvellä viimeisten Perjantairastien yhteydessä. Aloitamme "virallisen osuuden noin kello 13:00 ...13:15 jälkeen syömällä sopivasti ja toki kahvi on myös tarjolla. Samalla juttestelemm mukavia. Lopuksi vielä muistamme kaikkia aktiivisia mukana olleita Peikkoja. 

Enne tilaisuutta kannatta käydä joksemassa Simo Rinteen tekemillä hyvillä radoila ja juoksun jälkeen ehtii vielä saunomaan. 

Suunnistuksi on toki vielä tämänkin jälkeen aina lokakuun loppuun asti, mutta parmpi pitää päätös ennemmin kuin ei koskaan ;)

_________________________

image017.jpg
Scroll to top